WAFK Challenge 2024: Nezapomenutelný Workoutový Zážitek na Vysočině

WAFK Challenge 2024: Nezapomenutelný Workoutový Zážitek na Vysočině

Video z akce:

WAFK Challenge Havlíčkův Brod 2024 | Official Aftermovie

Trenkáč: TUHLE VÝZVU DOKONČÍ POUZE 1% LIDÍ..

WAFK Challenge, největší workoutová akce na Vysočině, se opět konala na přelomu května a června v malebném Havlíčkově Brodě. Letošní ročník, který proběhl 1. června, opět překonal očekávání a přinesl spoustu novinek a vylepšení. Díky pečlivým přípravám a nasazení naší WAFK CREW se podařilo uspořádat akci, která byla opět o stupeň lepší než všechny předchozí.

Dopolední Program Pro Děti a Rodiče 

Dopolední část akce byla věnována především dětem, které si mohly vyzkoušet různé sportovní aktivity a zasoutěžit si o skvělé ceny. Byla to skvělá příležitost pro děti, jak se seznámit s různými sporty a užít si den plný pohybu. Pro rodiče jsme připravili speciální soutěž, kde mohli i oni předvést své schopnosti a získat hodnotné ceny.

Naší akci poctil návštěvou starosta města, který si dokonce vyzkoušel zvedat loglift i další disciplíny. Místostarosta Vladimír Slávka pak vyhlašoval vítěze dopolední kategorie. 

Odpolední Workoutová Soutěž 

Odpoledne patřilo sportovcům od 15 let, kteří se utkali v rámci workoutové soutěže v několika disciplínách. I přes nepříznivé počasí a deštivé podmínky se soutěže zúčastnilo přes 50 sportovců. Diváci, kteří přišli podpořit soutěžící, vytvořili úžasnou atmosféru, která dodala akci jedinečný ráz.

Hodnotné Ceny od Partnera Nutrend 

Sportovci se utkali o hodnotné ceny, které poskytl náš dlouhodobý partner Nutrend. Tento partner nám umožnil odměnit nejlepší sportovce kvalitními produkty, což ještě více motivovalo všechny účastníky k maximálním výkonům.

Doprovodný Program 

Během akce probíhal také zajímavý doprovodný program, který zahrnoval exhibici profesionálních street workout atletů a ukázky sestav karate-kobudo od místního klubu HB. Tyto exhibice přilákaly pozornost diváků a přispěly k celkové atmosféře akce.

Navštívil nás také influencer Trenkáč, který svým vystoupením vytvořil neskutečnou show a bavil všechny přítomné. Dokonce vyzval hlavního organizátora na souboj v deadliftu, což přidalo na vzrušení a zábavě celé akce. 

Sledujte Nás na Instagramu 

Pokud nechcete přijít o informace o našich dalších připravovaných akcích, sledujte nás na Instagramu @wafk_challenge. Budeme vás pravidelně informovat o všech novinkách a plánovaných událostech.

WAFK Challenge 2024 byla opět nezapomenutelným zážitkem pro všechny účastníky i diváky. Těšíme se na další ročník a věříme, že bude ještě lepší! 

Fotogalerie: