Love yourself

Náš projekt Love yourself byl zaměřen na problémy teenagerů, chtěli jsme změnit jejich pohled na tyto problémy a ukázat, že v tom nejsou sami. Tento projekt se uskutečnil v rámci 2 víkendových akcí.

 

První víkend

Náš první víkend se konal od 16.6. do 18.6.. Byl zaměřen na téma vzhled. Celým víkendem nás provázel program Moje tělo je moje, který nám pomohl přijmout samy sebe a zlepšit  většinou negativní pohled na toto téma. Součástí víkendu byl výlet do second handu, kde jsme se snažili si zkusit něco nového. Dalšími programy bylo také pečení, vyrábění nebo práce s koňmi

 

Druhý víkend:

Náš druhý víkend se konal od 20.10. do 22.10.. Byl zaměřen na téma osobnost. Soustředili jsme se na naše silné stránky, protože všichni je máme, ale ne každý je zná, nebo jim nevěnuje dostatečonou pozornost. Také jsme hráli různé hry, při kterých jsme se snažili zjistit naší roli ve skupině, pracovali s koňmi, pekli jsme a vyráběli.

 

Náš projekt byl hlavně o navedení dětí na správnou cestu, něco jim předat, diskutovat s nimi o těchto problémech a ukázat jim, že v tom nejsou sami. Kombinovali jsme různé spíše diskuzní části s různými hrami. Také jsme dětem dávali volno na různé odpočinkové aktivity jako třeba vyrábění nebo relaxování. Snažili jsme se vytvořit přátelské prostředí, kde se lidé seznamují, dokáží se svěřit se svými problémy a dokáží spolupracovat.

 

Děkujeme všem, co se projektu účasnili, ať už naší lektorce, psychoterapeutce, dětem, co k nám zavítali i rodičům, co se je sem rozhodli poslat.

Fotogalerie: